Rybízák Je Vánoční čas, připijme si zas 11,5% 0,75l

Neohodnoceno
Značka: Rybízák s.r.o.

Rybízák Je Vánoční čas, připijme si zas 11,5% 0,75l

ANDĚLSKY DOBRÝ RYBÍZÁK VE VÁNOČNÍM OUTFITU

  • LIMITOVANÁ vánoční verze našeho bestselleru s originální etiketou a rýmovačkou
  • V prodeji jen do 20. prosince
  • Vyrobeno v ČR z pečlivě vybraného černého rybízu
  • Podmanivá vůně, rubínová barva, typická sladkokyselá chuť
  • Doporučená konzumace: (ne)vychlazené, svařené, míchaný koktejl, vaření a pečení podle Rybízačích receptů
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
Kód: 3750
186 Kč
Rybízák Je Vánoční čas, připijme si zas 11,5% 0,75l
Neohodnoceno
Značka: Rybízák s.r.o.

Rybízák Je Vánoční čas, připijme si zas 11,5% 0,75l

Je vánoční čas, připijme si zas! A ideálně svařeným Rybízákem. Jeho svařená verze totiž krásně naladí na Vánoce, prohřeje zmrzlé tělo po romantické zimní procházce a vykouzlí dobrou náladu. A nebo ho prostě popíjejte jako červené z baculaté skleničky a přikusujte k němu cukroví - nejvíc nám chutná s vanilkovými rohlíčky a lineckým.

 

Chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz, protože není dolihovaný. To znamená, že jsme do něj nepřidali žádný vinný destilát ani neutrální alkohol. A tak je chuť rybízu opravdová.

  

JAK PÍT RYBÍZOVÉ VÍNO

Rybízák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer (vychlazený nebo odpočatý při pokojové teplotě) nebo na chuť po deckách několik dní. Ovocné víno stačí skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.

 

V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Rybízák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

 

Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti. Pozor na mák, Rybízák po něm chutná divně. Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízáku jsou naprosto orgasmické! Hoďte oko na všechny recepty.

 

BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST

Rybízové víno je naplněné ve skleněné láhvi o objemu 0,75 litru. Jako uzávěr používáme kvalitní korekRybízák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme Rybízák vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocná vína
Alkohol: 11,5%
Barva: Červená
Druh: Polosladké
Konzervant: Kyselina sorbová
Objem.: 0,75 l
Obsahuje: oxid siřičitý
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: